17 Nisan 2013 Çarşamba

Bir Çikolata Rüyası J'adore

Konak kebapta yediğimiz yemeklerden sonra kızları J'adore a götürdüm. İçeriye girebilmek için (her zaman olduğu gibi) 15-20 dk kapıdaki kuyrukta bekledik. Ama kesinlikle beklediğimiz her dakikaya değdi diyebilirim.



Çok seviyorum J'adore'u. Mütevaziliğini, misafirperverliğini, kibarlığını.. Küçücük iki katlı sıcacık bir mekan. Alt katta siparişlerin hazırlanıyor, hesaplar alınıyor, o muhteşem çikolataların satışı yapılıyor.





 Üst katta 5-6 masa anca var ama dekorasyonu çok tatlı. Garsonları çok güleryüzlü ve çok ilgili. Çikolatalar berbat olsa da (ki böyle bir şey söz konusu bile değil)  garsonların o nezaketi için bile gidebilirim :)

Menüde bir çok tatlı var ve tabi ki çoğu çikolatalı :) biz de herkesin methettiği o meşhur fondülerinden yiyelim dedik ve 3 kişilik olanından söyledik. Gelen fondüyü 4 kişi olmamıza rağmen zorlanarak bitirdik :) Meyveler taze ve güzeldi. Daha önce fondüyü elma ile denememiştim bu yüzden ilk elmayı daldırdım çikolataya. Sonuç: harika! Hayatımda yediğim en güzel fondü (kahve dünyasındakini sollayıp geçti resmen) elmayla daha da bir harika oluyor.
Fondü çatalının yanında kaşık getirmeleri ayrı bir ince düşüncenin göstergesi bence. Meyveler bittikten sonra, kalan çikolatayı kaşık sayesinde yalayıp yuttuk :)



Özetlersek J'adore gerçekten de övüldüğü kadar varmış. Gördüğüm en tatlı mekanlardan biri oldu :)
Sıcak ortamı, kibar garsonları ve harika çikolatasıyla gönlümü taaa içerilerden fethetmeyi başardı :)

Bu arada fiyatını yazmadım 3 kişilik fondü: 21.5 tu sanırım, 2 kişilik olanı da: 12.5 olmalı :)









1 yorum: